Ανέστης Λευκόπουλος / Cosmetic dental clinic

Ανέστης Λευκόπουλος / Cosmetic dental clinic

Οι οδοντίατροι μας, Ανέστης Λευκόπουλος και Αθηνά Λαμπράκη, έχουν ειδικευτεί σε διαφορετικές πτυχές της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής, συνεχίζοντας παράλληλα να παρακολουθούν τις εξελίξεις του επαγγέλματος τους. Η κλινική μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προηγμένη αισθητική και επανορθωτική Οδοντιατρική η οποία θα διορθώσει, θα αποκαταστήσει και θα βελτιώσει το χαμόγελό σας. Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά την κλινική για την επίτευξη αυτού του είδους της οδοντιατρικής φροντίδας σε μια ατμόσφαιρα άνεσης, ζεστασιάς και κομψότητας. Στην κλινική μας, οι στόχοι σας εξετάζονται προσεκτικά έτσι ώστε να μπορούμε να ενσωματώσουμε την αισθητική ως μέρος της συνολικής στοματικής υγείας δημιουργώντας μια συνολικά ευχάριστη και φυσική εμφάνιση των δοντιών σας.

Η πραγματικά μοναδική αξία της κλινικής μας έγκειται στην αμεσότητα επικοινωνίας των γιατρών, μέσα από την οποία μοιράζονται τις ικανότητες και την εμπειρία τους προς όφελος κάθε ασθενή. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε χαμόγελα στους ασθενείς μας , βελτιώνοντας την συνολική εμφάνισή τους και αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Επιθυμία μας είναι οι ασθενείς μας να αισθάνονται άνετα και να αποκομίζουν θετικές εμπειρίες από την κλινική μας.

Ολοκληρωμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Στην κλινική μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Εκτός από οδοντιατρικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και υλικά υψηλής ποιότητας, όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σε ένα άνετο, πολυτελές περιβάλλον.

  • Αντικατάσταση Δοντιών
  • Γέφυρες Δοντιών
  • Εμφράξεις Ρητίνης
  • Εμφυτεύματα
  • Ένθετα Πορσελάνης
  • Ολοκεραμικές Στεφάνες
  • Προληπτική Οδοντιατρική

 

Επικοινωνία:

Τ: +30 210 44 00 103

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα 11528 (οδηγίες πρόσβασης)

   

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

/>