Καλλιόπη Α. Τογιοπούλου

Επιστημονικός συνεργάτης προσθετικής πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό που χαρακτηρίζει το οδοντιατρείο μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ επιστημονικού προσωπικού και ασθενών. Κάτι που «χτίζεται» από το 2002 ιδιωτικού ιατρείου έως και σήμερα.

Οι ασθένεις μας λαμβάνουν πλήρη φροντίδα και ενημέρωση από την στιγμή που εισέρχονται στο ιατρείο μας. Δεν «ψάχνουμε» μόνο για την τερηδόνα ή για τα ίσια και λευκά δόντια. Στους ασθενείς μας ερευνούμε παράλληλα και για πιθανές ασθένειες πχ ούλων, στόματος, εξωστοματικές αλλαγές που θα μπορούσαν να του σώσουν τη ζωή.
Κάθε μέρα έχουμε το προνόμιο και τη χαρά να βοηθούμε στην αποκατάσταση και διατήρηση της στοματικής υγείας.

Χωρίς υπερβολικές τιμές, με άριστα προϊόντα και υλικά. Γιατί… Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Υπάρχουν εναλλακτικά οδοντιατρικά σχέδια θεραπείας:
~από οδοντικά εμφυτεύματα με ακίνητες αποκαταστάσεις έως ολικές οδοντοστοιχίες
~από όψεις σύνθετης ρητίνης έως όψεις πορσελάνης
~από ολοκεραμικές στεφάνες έως μεταλλοπορσελάνες.
Υπάρχει λύση και πρέπει να υπάρχει πάντα στο πλαίσιο της οδοντιατρικής. Στο ιατρείο μας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5 Κριτικές

  1. Εκπληκτική δουλειά

    Εκπληκτική δουλειά από μια επαγγελματία χειρουργό οδοντίατρο. Σε ευχαριστώ θερμά που μου χάρισες ένα αστραφτερό χαμόγελο. Υπομονετική και τελειομανής σε συνδυασμό με τα μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, προσδίδουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστώ και πάλι Καλλιόπη Τογιοπούλου 🙏. Συνισταται ανεπιφύλακτα

  2. ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

  3. ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΝΕ ΓΙΝΕΣΑΙ...

    ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ….ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

  4. ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ...

    ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ….ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΛΑΦΡΥ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

  5. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!

    Εξαιρετική επιστήμονας,επαγγελματίας,υπομονετική,τελειομανής και ταυτόχρονα καλλιτέχνης οδοντίατρος!Ένας υπέροχος άνθρωπος που με έβγαλε από το αδιέξοδο.Σας ευχαριστώ!

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία