Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc

Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc

Η Ιωάννα Καζάκου, DDS, MSc γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991, από όπου και αποφοίτησε το 1996.

Επιπλέον παρακολούθησε Χειρουργική Στόματος στο Εργαστήριο Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ. για ενα έτος στα πλαίσια ενός μεταπτυχιακού προγράμματος που υλοποιούσε το Πανεπιστήμιο, με σκοπό να αυξήσει την εμπειρία της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το Σεπτέμβριο του 1997 ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ – University of Manchester (Μεγ. Βρετανία ), απο το οποίο αποφοίτησε με Master στη Χειρουργική Στόματος απο το τμήμα της Χειρουργικής Στόματος – Γναθοχειρουργικής του Πανεπιστημίου.

Επίσης παρακολούθησε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα Κλινικής Εμφυτευματολογίας της κλινικής Branemark της Σουηδίας.

Εργάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία για δύο χρόνια μετά το πέρας των σπουδών της. Επιπλέον παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Στοματολογίας στο Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” μαθητεύοντας κοντά στο διεθνούς κύρους καθηγητή Γ. Λάσκαρη ( 2000 )

Παρακολουθεί συνέδρια συνεχούς επιμόρφωσης στα πλαίσια της Αισθητικής Οδοντιατρικής εντός και εκτός Ελλάδας, όπως το ” Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Οδοντιατρικής ” ( BACD Conferences ) καθώς και άλλα Διεθνή Συνέδρια Αισθητικής Οδοντιατρικής από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Μετά από παρακολούθηση των εξειδικευμένων σεμιναρίων καθώς και την αντίστοιχη πρακτική εκπαίδευση είναι επίσημα εξουσιοδοτημένη να εφαρμόζει την επαναστατική τεχνική Lumineers® στην Ελλάδα έχοντας συνεργασία με το οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Αμερική (California).

Ταυτόχρονα, η Ιωάννα Καζάκου είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Invisalign – The Clear Alternative to Braces, οπότε ως Invisalign Provider μπορεί να παρέχει αισθητική ορθοδοντική θεραπεία με τη χρήση διαφανών ναρθήκων κατασκευασμένοι από την Invisalign, Η.Π.Α. Τέλος διαθέτει πιστοποιημένη πρακτική εκπαίδευση στον τομέα των ενέσιμων εμφυτευμάτων Botox και Υαλουρονικού Οξέως από το K-T Dermal Fillers Training Center του Λονδίνου.

Παρακολουθεί και συμμετέχει στα επιστημονικά και ερευνητικά δρώμενα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει δημοσιεύσεις στο αντικείμενό της τόσο σε ελληνικό όσο και σε ξένο τύπο.

Αποτελέι μέλος:

– του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής
– του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (GDC)
– της Ελληνικής Οδοντιατρικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος
– της Βρετανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (BACD)

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

/>