Δραμητινός Νικόλαος

Οδοντιατρικό κέντρο Dental Care - Δραμητινός Νικόλαος
Claim this listing

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων νούμερο 15 , στο Ηράκλειο Κρήτης, ( περίπου 100 μέτρα μετά το ξενοδοχείο Καστέλο που είναι στην αρχή της Λεωφόρου και από την ίδια πλευρά της ).

Δείτε το χάρτη για να ενημερωθείτε για την ακριβή θέση του ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Το οδοντιατρείο δέχεται κατόπιν ραντεβού

Χωρίς ραντεβού αντιμετωπίζονται μόνο έκτακτα – επείγοντα περιστατικά .

Είναι γνωστή η σημαντική επίδραση που ασκεί ο χώρος στον ψυχισμό του κάθε ατόμου γι’ αυτό έχουμε φροντίσει ώστε η αίθουσα υποδοχής να δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης, ηρεμίας και φιλοξενίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα υγείας ή να διαβάσετε τρέχοντα περιοδικά, ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση ώστε να περιορισθεί το άγχος και η ένταση που είναι πιθανό να αισθάνεστε. Όπως είναι φυσικό το κάπνισμα στους χώρους του οδοντιατρείου απαγορεύεται αυστηρά. Το οδοντιατρείο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό. Tα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι νέας γενιάς και η τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής αποτελεί πρώτιστο μέλημα μας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται προϊόντα και εργαλεία μιας χρήσεως οι δε διαδικασίες αποστείρωσης (με αυτόκαστους κλιβάνους και σακουλοποίηση ) και απολύμανσης ,εφαρμόζονται αξιόπιστα σε καθημερινή βάση.

Φροντίζουμε με σεβασμό και αξιοπιστία τους ασθενείς μας, όπως ακριβώς θα θέλαμε να φροντίσουν κι εμάς. Ωστόσο ελάχιστα μπορούμε να πετύχουμε χωρίς τη δική σας βοήθεια. Μόνο με την αρμονική συνεργασία μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη διατήρηση της στοματικής σας υγείας όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον. Αυτό μπορεί να γίνει με την υιοθέτηση ενός συστηματικού προγράμματος στοματικής υγιεινής που θα πρέπει να ακολουθείτε και με την οικοδόμηση μιας ανταποδοτικής σχέσης εμπιστοσύνης πάνω στην οποία θα βασίσουμε μια ολοκληρωμένη και διαρκή οδοντιατρική φροντίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης θα σας ανακοινωθεί με σαφήνεια το ύψος της δαπάνης για την ενδεδειγμένη θεραπεία.

Στόχος του οδοντιατρείου μου είναι:

  • Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών
  • Ευγενική αντιμετώπιση και εμπιστοσύνη
  • Επικοινωνία και κατανόηση
  • Αψογά αποτελέσματα
  • Προσιτές τιμές
  • Εξάλειψη του πόνου
  • Διατήρηση της στοματικής υγείας
  • Βελτίωση μασητικής ικανότητας και ομιλίας
  • Εξασφάλιση ενός ελκυστικού χαμόγελου
  • Οικονομία χρημάτων μακροπρόθεσμα.

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

/>