Μυρσίνη Παπαδημητρίου

Αισθητική Οδοντιατρική, Εφαρμογή laser στην οδοντιατρική, μικροσκοπική Ενδοδοντία, οδοντιατρική παιδιών και εφήβων.

Η οδοντίατρος Μυρσίνη Παπαδημητρίου εισήχθη το 2006, με Άριστα 19,1 στην Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Αποφοίτησε το 2011 με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς 7,56 ενώ ταυτόχρονα, έλαβε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Βεβαίωση Πρώτων Βοηθειών.

Κατά την φοίτησή της, παρουσίασε επιστημονικές εργασίες με θέματα όπως:
• Είδη και αποτελεσματικότητα διαγνωστικών μέσων τερηδόνας οπών και σχισμών, υπεύθυνος κ. Λαγουβάρδος.
• Η χειλική δοκός ως μείζων συνδετήρας στις μερικές οδοντοστοιχίες κάτω γνάθου.
• Η επίδραση των αναστολέων της κυκλοοξυγενάσης-2 και των Ω-3 λιπαρών οξέων στην θεραπεία της περιοδοντίτιδας, υπεύθυνος κ. Φουρμούζης
• Αιτιολόγηση εξωτερικής περιακρορριζικής απορρόφησης ρίζας, υπεύθυνος κ. Σίσκος

Κατά την διάρκεια τόσο της φοίτησής της στην Οδοντιατρική Σχολή, όσο και στη συνέχεια, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων.

Από το 2016 μετεκπαιδεύεται σε θέματα που αφορούν την γενική οδοντιατρική, αλλά και την οδοντιατρική παιδιών και εφήβων στο King’s College London.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως Οδοντίατρος στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών, παράρτημα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401 μέχρι τον Ιούλιο του 2012.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΠΑ στην προπτυχιακή κλινική του τμήματος της Οδοντικής Χειρουργικής.

Παράλληλα από τον Δεκέμβρη του 2012 και μέχρι σήμερα εργάζεται ως συνεργάτης στο Παιδοδοντικό –Ορθοδοντικό Ιατρείο «Dent-a-Kid», όπου ασχολείται καθημερινά με τη φροντίδα παιδιών και εφήβων και αντιμετωπίζει περιπλεγμένα οδοντιατρικά ζητήματα που αφορούν στα παιδιά. Επίσης από το 2013-2015 εργάστηκε ως συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική της κ. Μαρκάκη, με κατεύθυνση στα CAD-CAM ολοκεραμικά συστήματα (ρομποτική οδοντιατρική) και στην Μηχανοκίνητη Ενδοδοντία.

Από το Δεκέμβριο του 2015, διατηρεί την ιδιωτική κλινική dental 77, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 77, μαζί με την προσθετολόγο Αμαλία Μπαλλά, όπου ασχολείταi με την Αισθητική Οδοντιατρική, Εφαρμογή laser στην οδοντιατρική, μικροσκοπική Ενδοδοντία και την οδοντιατρική παιδιών και εφήβων.

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

/>