Θεόδωρος Καραντωνίου

Οδοντίατρος στα Ιωάννινα. Απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Karolinska Institutet Στοκχόλμης,

O Δρ. Θεόδωρος Καραντωνίου αποφοίτησε απο το Πανεπιστήμιο Karolinska Institutet Στοκχόλμης το 1998. Η φοίτησή του ολοκληρώθηκε με την εργασία διατριβής πάνω στον καρκίνο της στοματικής κοιλότητας. Εργάστηκε ως γενικός χειρουργός οδοντίατρος στην περιοχή της Uppsala (Osthammar’s Folktandvarden) από το 1998 μεχρι το 2000.

Η σταδιοδρομία του συνεχίστηκε στην Αγγλία και το Λονδίνο απο το 2000 έως το Δεκέμβριο του 2009 οπού εργάστηκε σε 3 πολυκλινικές. Έχοντας ως μεγάλη πρόκληση την αντιμετώπιση και θεραπεία του ασθενή με φοβία στον οδοντίατρο, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο αυτό, όπως επίσης και την εργασία με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το καλοκαίρι του 2004 τελείωσε το πρόγραμμα εμφυτευματολογίας στο Malmo Σουηδίας. Από το 2007 ασχολείται με την αισθητική ορθοδοντική και το σύστημα Clearstep.

Η αισθητική οδοντιατρική αποτελεί βασική ενασχόληση του. Έχει καταβάλλει πολύ χρόνο από την επαγγελματική του δραστηριότητα στον τομέα της λεύκανσης με τη μέθοδο Zoom 2! Advanced Power, των αποκαταστάσεων πορσελάνης, και smile design. Από το Σεπτέμβριο του 2009 κατέχει δίπλωμα στην αισθητική προσώπου (Botox and Fillers) στο Ινστιτούτο του πρόεδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Αισθητικής Προσώπου {International Academy of Advanced Facial Aesthetics} Dr Bob Khanna, με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του ουλικού χαμόγελου και προβλήματα ημικρανίας. Αποτελεσε μακροχρονιο μέλος της British Dental Association (BDA) και της Association of Dental Implantology (ADI).

O Δρ. Καραντωνίου είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωάννινων από το 2010.

Βαθμολογήστε και γράψτε μια κριτική

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνία

/>